Buna,

Imi face placere sa va urez bun venit la AZX Solutions!

Ca Manager IT&C pentru mai multe firme printre care: clinici medicale private, imagistica medicala si servicii medicale integrate, clinici de dializa, reprezentanta farmaceutica, am peste douazeci de ani de experienta in departamentul IT. Pornind de la proiectare, achizitie, configurare, instalare si apoi mentenanta am realizat cu succes retele de peste 400 de utilizatori în 18 locații geografice diferite, peste 20 de servere fizice si virtuale, echipamente periferice, platforme pentru servere de aplicatii, servere de acces la distanța, servere de nume de domeniu, servere de mail, backup, antivirus centralizat, firewall.

Dar…a venit vremea pentru ceva NOU!

Am creat AZX Solutions cu un singur lucru în minte … totul pentru CLIENT!

Scopul meu este de a ajuta atat companiile sa integreze tehnologia, pentru a simplifica munca, a creste productivitatea, a economisi bani si timp, cat si utilizatorul de rand. AZX Solutions  isi doreste sa devina un consultant de frunte în domeniul IT pe care sa va puteti baza!

In pagina de //SERVICII// veti gasi tot ce imi doresc sa ofer. Indiferent de marime (persoana fizica, intreprindere mica sau mijlocie, administratie, clinica medicala), mi-am propus ca prin AZX Solutions sa raspund rapid, direct si corect oferind soluții IT fiabile.

Deoarece mare parte din activitate mi-am dedicat-o suportului oferit clinicilor medicale, sunt la curent si pot oferi solutii la toate problemele care pot aparea in activitatea lor. Colaborez cu furnizori de prestigiu de pe piata romaneasca si internationala si va pot asista in alegerea, achizitia, implementarea si mentenanta unei solutii corecte de PACS/RIS/HIS/LIS.

Cu sinceritate,

Adrian Constandache

Manager