AZX Solutions pune la dipozitia clientilor sai persoane fizice, serviciul “IT pentru acasa”, menit sa rezolve orice necesitate sau problema aparuta. Veti scapa de grija configurarii router-ului wireless, sau a conectarii echipamentelor la furnizorul de internet. Deasemenea orice problema aparuta la computer-ul dumneavoastra va putea fi solutionata pe loc, fara a fi nevoie sa va deplasati, o vom face noi pentru dumneavoastra. Pentru a beneficia de acest serviciu va rugam sa alegeti o modalitate de contact din meniul principal.

Serviciile oferite sunt:

Un service IT periodic sau efectuat sub un contract de mentenanta IT, aduce multe beneficii echipamentelor prin buna functionare a acestora si implicit companiei sau persoanei detinatoare.
Veti castiga timp si bani lasand grija problemelor cauzate de echipamente in seama specialistilor, sau in cazul alegerii unui contract de mentenanta veti putea si preveni defectarea acestora.

Alegand un contract de mentenanta, beneficiati GRATUIT de anumite operatiuni efectuate in service-ul IT. Contactati-ne  pentru a primi o oferta personalizata!